Djali 7-vjeçar solli vëllain e tij 1 vjec në klasë dhe e mbante në prehër teksa bënte mësim! Arsyeja është shumë prekëse

Një djalë nga Filipinet u bë yll i medias sociale pasi mori vëllain e tij njëvjeçar në klasë pasi nuk donte të linte shkollën dhe askush nuk mund të kujdesej për vëllain e vogël në shtëpi. Djali 7-vjeçar filipinas, Justin, u be i famshem pasi fotografia e tij duke mbajtur Continue Reading

Një burrë po nxitonte për në shtëpi sepse po i lindte gruaja, por i pret rrugën një djalë i pIagosur rëndë dhe aty ai merr një vendim të vështirë që në fund e bën të qajë me Iot …

Në një qytet të largët në Lindjen e Londrës, Afrikën e Jugut, jetonte një çift i quajtur George dhe Helen. George punon në një fermë që ndodhet në veri të qytetit. Ai zakonisht dilte herët dhe kthehej në shtëpi vonë në mbrëmje, ndërsa gruaja e tij Helen, e cila ishte Continue Reading